Nudimo Vam sledeće usluge:

Međunarodne pogrebne usluge
Dolazak na poziv u Vaš dom
Umanjenje troškova sahrane (socijalno)
Prevoz peminulih osoba u zemlji i inostranstvu
Organizacija kompletne sahrane / preuzimanje preminulih
Zakazivanje termina sahrana na gradskim grobljima
Nabavka sanduka, kao i sve ostale prateće opreme, buketi, venci, suze, ikebane, krstovi
Kupanje i oblačenje pokojnika
Usluge boravka u specijalnoj hladnjači
Pribavljanje kompletne dokumentacije i regulisanje administrativnih procedura, ambasada, sprovodnica i drugo
Izrada umrlica i objava čitulja u dnevnim novinama

ruza2

Naše preduzeće Vam nudi kompletnu organizaciju sahrane, kao i veliki izbor pogrebne opreme po najpovoljnijim cenama u ovom delu Evrope. Za Vas vršimo prevoz posmrtnih ostataka u celoj Evropi.

Osnovni zadatak nam je da brzo i efikasno ispunimo sve zahteve klijenata. Pored standardnih pogrebnih usluga, vršimo prevoz preminulih osoba iz inostranstva, odnosno iz svih evropskih zemalja.

Mi jedini u zemlji prevoz pokojnika vršimo u novim luksuznim vozilima sa specijalnom namenom i pogonom na sva četiri točka, kao i specijalnim redukcijama za sve uslove i terene. Usluge našeg pogrebnog preduzeća obavljaju se na nivou svetskog standarda. Zahvaljujući profesionalnosti iskazanoj u pomenutim poslovima, kao i ukupno zalaganje u najtežim trenutcima vašeg života, preporučeni smo od strane mnogih komitenata, širom Evrope, kao ozbiljna kompanija od poverenja.

Vršimo prevoz u celoj Evropi. Do sad smo radili u državama, kao što su: Hrvatska, Bosna, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Austrija, Nemačka, Švajcarska, Rumunija, Bugarska, Grčka, Turska, Švedska, Danska, Holandija, Belgija, Italija, Francuska, Španija i dr. Uspešno smo organizovali u više navrata prevoz posmrtnih ostataka iz SAD, Kanade i Brazila.

Cena prevoza računa se po pređenom kilometru što zavisi od dužine puta, kao i zemlje u koju se pokojnik vozi, ili iz koje se dovozi (troškovi putarina, dužina čekanja na granicama i drugo).

TESTAMENTUM – 065/2213240 – Email: pogrebnotestamentum@gmail.com
All rights reserved © 2020
Farma Medika Group